Nieuws

Wijkopenpandenengronden.be transformeert in Vastgoedspotter.be

Wijkopenpandenengronden.be transformeert in Vastgoedspotter.be

De voorbije maanden timmerden we met wijkopenpandenengronden.be stevig én succesvol aan de weg. Honderden panden, gronden en tips kregen we door van gemotiveerde vastgoedspotters en enkele projecten zijn ondertussen in ontwikkeling. Ons concept werkt, dus tijd om meer vaart te maken en dat doen we met een nieuwe naam en een nieuw imago!

Maak deel uit van onze community aan vastgoedspotters

Wijkopenpandenengronden.be transformeert in Vastgoedspotter.be. Een vlag die de lading beter dekt en effectief aangeeft waar we op inzetten. Een community van gemotiveerde vastgoedspotters die ons panden en gronden aanreiken en bij een effectieve deal, daarvoor stevig beloond worden. Een nieuw logo, een nieuwe uitstraling en heel wat ondersteunende tools voor onze vastgoedspotters moeten ons concept nog een extra duwtje in de rug geven, want dat het werkt en aanslaat staat als een paal boven water.

Verdien aardig bij op 10 minuten tijd

We nodigen dan ook uit om binnenkort onze gloednieuwe website Vastgoedspotter.be te ontdekken. Binnen de 10 minuten registreer je een pand of grond en maak je kans op 3% van de grondwaarde. Mooi meegenomen toch voor een minimale inspanning? Kom bij onze community, ontpop je tot een door de wol geverfde vastgoedspotter en verdien makkelijk een centje bij. Registreer je vandaag nog!