VASTGOED IS ONS DNA, ONZE KERN, ONZE ERFENIS

Onze missie is het creëren van duurzame, hoogwaardige bouwprojecten met verfijnde design gevoeligheden. Wij zorgen voor perfectie in elk project dat we bouwen en dragen zo bij aan de ‘urban city’ van vandaag.

Vastgoedspotter.be is een jong merk dat kan uitgroeien tot een toonaangevende speler in de vastgoedwereld. Onder Oak Properties bvba hebben we dan ook een stabiele en voedzame grond om te dit te verwezenlijken.


YIHAA

Omdat de wereld van vastgoed zo snel verandert hebben we de teugels in eigen handen genomen. In plaats van dat we zelf opzoek gaan naar panden en gronden vragen we het nu aan jullie. Jullie zijn onze ogen en oren in het (vastgoed)veld. Iets wat nog geen één vastgoedbedrijf heeft gedaan. Yes, yes… we zijn de eerste hierin en sinds 2017 actief met deze manier.


NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS

En we gaan jullie als tipgever ook flink belonen…mits je natuurlijk een grond of pand aanbrengt dat aan onze verwachtingen voldoet! Dus hoe meer panden en gronden je registreert, hoe meer kans je hebt om 3% van de aankoopwaarde binnen te halen.

Vandaag de dag zijn we met een tof team om jullie hierin te ondersteunen. Word jij ook vastgoedspotter?

# j o u w t i p i s g e l d w a a r d

PIETER
OOMS

partner

Mr. hoge snelheid zelf! Met zijn raceauto is hij bijna net zo snel als in zijn job.
JURGEN
VAN GRIEKEN

partner

Deze 'mad creative business developer' houdt van reizen en hoge golven, als het maar de Max is!
WARD
VAN SANTVOORT

sales

Ward droomt dat de openbare weg een race circuit was en hij met zijn oldtimer van klant tot klant kon racen.
Lees meer
PIETER-JAN STEEGMANS

administrator

Deze teamplayer en filosoof van hart houdt van eindeloos praten in de zon, lekker eten en om mooie architecturale plekken te ontdekken.
Lees meer
NICK
HEIJ

marketing manager

Nick droomt over dingen zoals klassieke motoren en hoge golven.